Het is inmiddels een ingeburgerd straatbeeld: in de meeste steden zijn parkeerautomaten niet meer weg te denken. De vormgeving, techniek en betaalmethoden zijn in de loop der jaren  uiteraard wel veranderd.

Wij bieden u systemen die aan alle huidige maatstaven voldoen. De modulaire opbouw maakt ook toekomstige uitbreidingen mogelijk.

Parkeerautomaten

Of het nu gaat om een “eenvoudige” automaat gaat met muntbetaling, een betaalmogelijkheid voor Maestro, V-Pay en creditcards of de invoer van een kenteken, het is allemaal mogelijk. Uitvoering naar wens in solar of 230 volt uitvoering, afhankelijk van de toepassing.

Beheerssystemen

Wij bieden u naar keuze lokale, IP-based of webbased beheerssystemen om uw parkeerautomaten optimaal te beheren. U kunt anticiperen op meldingen, medewerkers via e-mail of sms informeren en eenvoudig relevante management informatie vergaren.

Handhaving systemen

Bij vooraf betaald parkeren is een goed handhaving systeem onmisbaar. Afhankelijk van uw wensen kunnen kentekens worden ingetoetst op de handheld, of worden gescand met de optionele camera. Systemen kunnen naar wens online werken met de BackOffice, of na de dienst lokaal worden afgeladen.

Vooraf betaald parkeren 1


Achteraf betaald parkeren

Achteraf betaald parkeren 2

EZS Parkeersystemen  levert geavanceerde apparatuur voor parkeergarages en parkeerterreinen.
lees meer

Toegangscontrole

toegangscontrole 2

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de toegangscontrole van gebouwen, bedrijfsterreinen of gehele kantoorcomplexen.
lees meer

Service

service_klein

De service die voor en na de aanleg van het systeem geboden wordt is minstens zo belangrijk als de installatie zelf.
lees meer

Over EZS

Over EZS 2

EZS Parkeersystemen uit Beverwijk is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in geautomatiseerde systemen voor parkeren en toegangscontrole.
lees meer