EZS Parkeersystemen: Alles onder één dak

EZS Parkeersystemen B.V. uit Beverwijk is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in geautomatiseerde systemen voor parkeren en toegangscontrole. Binnen dit specifieke gebied zijn wij allround. Vooraf betaald parkeren (parkeerautomaten), achteraf betaald parkeren (zoals in parkeergarages), toegangscontrole, systemen voor parkeerbeheer, handhavingssystemen, trainingen en een 24-uursservice.
EZS heeft alles onder één dak.

Unieke aanpak

De aanpak van EZS is uniek. Wij zijn exclusief leverancier van vooraanstaande merken als Hectronic en Axxteq. Naast het leveren van standaardproducten zijn wij in staat om deze producten zo aan te passen en te combineren dat deze perfect passen bij uw wensen en budget. Een goed voorbeeld van dit maatwerk is het door ons ontwikkelde systeem voor toegangscontrole en optimaal beheer van gezamenlijke (bedrijfs)parkeerterreinen: Flexezs.

Persoonlijke benadering

De kracht van EZS is de persoonlijke benadering. Wij investeren doelbewust in een goede relatie met onze klanten voor de langere termijn. Bij ons is niemand een nummer, ook niet nadat een installatie is geplaatst. Onze medewerkers kennen u en uw collega’s bij naam en weten exact over welke systemen of apparatuur u beschikt. Deze persoonlijke benadering en het snel in spelen op iedere situatie resulteert in een optimale werking van uw installaties.

Compleet servicepakket

Een compleet servicepakket is voor EZS vanzelfsprekend. Wij kunnen het onderhoud en beheer geheel of gedeeltelijk voor onze rekening nemen, maar het is ook mogelijk dat uw medewerkers dat na één van onze trainingen zelf doen. Onze vakmensen kunnen u van dienst zijn door jarenlange ervaring in de branche, grondige kennis van zaken en een groot enthousiasme voor hun specialistisch werk.

Onze klanten

EZS levert haar systemen niet alleen aan gemeenten en exploitanten van parkeergarages.

Onze klanten zijn ook vastgoedbedrijven, winkelcentra, verenigingen van eigenaren en organisatoren van uiteenlopende soorten evenementen. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres: EZS Parkeersystemen heeft alles onder één dak.

Kiwa certificering

EZS Parkeersystemen is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten, diensten maar ook interne processen. Met de certificering willen we aan onze relaties kenbaar maken dat wij betrouwbaar zijn en we met succes een kwaliteitsmanagement systeem hebben geïmplementeerd.

Over EZS 1


Vooraf betaald parkeren

Vooraf betaald parkeren 2

Het is inmiddels een ingeburgerd straatbeeld: in de meeste steden zijn parkeerautomaten niet meer weg te denken.
lees meer

Achteraf betaald parkeren

Achteraf betaald parkeren 2

EZS Parkeersystemen  levert geavanceerde apparatuur voor parkeergarages en parkeerterreinen.
lees meer

Toegangscontrole

toegangscontrole 2

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de toegangscontrole van gebouwen, bedrijfsterreinen of gehele kantoorcomplexen.
lees meer

Service

service_klein

De service die voor en na de aanleg van het systeem geboden wordt is minstens zo belangrijk als de installatie zelf.
lees meer