EZS Parkeersystemen weet als geen ander wat er komt kijken bij de toegangscontrole van gebouwen, bedrijfsterreinen of gehele kantoorcomplexen.

Dankzij onze state-of-the-art apparatuur kunnen gebruikers onze systemen gemakkelijk gebruiken en heeft de beheerder uitgebreide toegang tot alle relevante gegevens. Of u nu een enkele slagboom wilt of een volledig toegangs- en beheerspakket: wij bieden u altijd maatwerk. Advies, installatie, training en onderhoud; als het om toegangscontrole gaat heeft EZS alles onder één dak.

Systemen op maat

Hoe sterk een bedrijfspand, een parkeerterrein of een grootschalig complex ook van elkaar verschillen, bij de toegangscontrole draait het er altijd om dat alleen bevoegden worden toegelaten. Het systeem waarmee dit wordt gerealiseerd kan echter verschillen, afhankelijk van de situatie en uw persoonlijke voorkeuren. Wilt u dat gebruikers zich via de intercom melden, of heeft u liever een geautomatiseerd systeem met pasjes? Hoe wordt het cameratoezicht geregeld? Wie heeft er toegang tot de gebruiksstatistieken? Op basis van al uw wensen maakt EZS voor u een systeem op maat. Daarbij kunnen wij kiezen uit een scala van mogelijkheden en technische oplossingen.

Dynamische toegangscontrole: Flexezs

Het beste voorbeeld van het maatwerk van EZS is ons unieke, zelf ontwikkelde controlesysteem: Flexezs. Met dit dynamische systeem kunt u zeer eenvoudig inspelen op veranderingen in uw parkeerbehoeften. Een voorbeeld: op een gezamenlijk parkeerterrein hebben drie bedrijven ieder een quotum aan parkeerplekken. Zij kunnen zelf bepalen hoe ze deze plaatsen verdelen over het personeel, de leveranciers en de bezoekers. Deze verdeling kan met één druk op de knop worden aangepast. En als een bedrijf bijvoorbeeld een conferentie organiseert, kan het bovendien parkeerplaatsen lenen van de andere bedrijven. De receptioniste maakt een kleine aanpassing en alle bezoekers kunnen zonder problemen parkeren.

Online beheer

Flexezs is een webbased systeem, dat kan draaien op de server van EZS of uw eigen server. Daarmee kunt u vanaf elke computer inloggen in het beheersprogramma. Met uw unieke inlogcode heeft u direct toegang tot de plaatsverdeling, gebruiksstatistieken en andere voor de beheerder relevante informatie. Zo kunt u altijd en overal nagaan of het parkeren volgens uw wensen verloopt.

Intercomsystemen

EZS beschouwt een intercomsysteem een wezenlijk en onmisbaar onderdeel van de toegangscontrole. Iedereen die zonder pas of toegangsbewijs bij de ingang staat en toch naar binnen wil, moet met een druk op de knop contact kunnen leggen. De receptie kan dan op afstand bepalen of de toegang wel of niet moet worden verleend. Desgewenst kunnen wij er voor zorgen dat de intercom wordt doorgeschakeld naar een mobiele telefoon, zodat de receptie niet altijd bemand hoeft te zijn.

Camerasystemen

Aanvullend op de intercom levert EZS ook videosystemen, die voor extra overzicht en controlemogelijkheden zorgen. Dankzij het camerabeeld kan de receptionist degene die voor de ingang staat niet alleen horen, maar ook zien. Bovendien kan hij meer bekijken, zoals de omgeving van de entree, de situatie voor de slagboom of de hoeken van de parkeergarage. Met de camera’s waakt de beheerder over alle eigendommen en zorgt hij voor meer veiligheid voor zowel de bezoeker als de eigenaar van het pand, het complex of de parkeergarage. Desgewenst kunnen wij onze installaties uitbreiden met  een systeem voor kentekenherkenning ten behoeve van toegangsverlening en/of controle achteraf.

Toegangscontrole 1

 Service

service_klein

De service die voor en na de aanleg van het systeem geboden wordt is minstens zo belangrijk als de installatie zelf.
lees meer

Over EZS

Over EZS 2

EZS Parkeersystemen uit Beverwijk is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in geautomatiseerde systemen voor parkeren en toegangscontrole.
lees meer

Vooraf betaald parkeren

Vooraf betaald parkeren 2

Het is inmiddels een ingeburgerd straatbeeld: in de meeste steden zijn parkeerautomaten niet meer weg te denken.
lees meer

Achteraf betaald parkeren

Achteraf betaald parkeren 2

EZS Parkeersystemen  levert geavanceerde apparatuur voor parkeergarages en parkeerterreinen.
lees meer