Garantie en service

Bij EZS eindigt het werk niet bij het installeren van een systeem. Wij leveren al onze producten met uitgebreide service, inclusief installatie, onderhoud en een reparatie- en storingsdienst. Wij hechten veel belang aan een persoonlijk servicepakket, dus onze monteurs zijn bekend met de ‘geschiedenis’ van uw systeem. Zo kunnen we de apparatuur optimaal onderhouden en u advies op maat geven.

Onze VCA-gecertificeerde monteurs staan paraat om eventuele problemen op te lossen, want wij weten hoe belangrijk het is dat uw systeem snel weer functioneert. Zij zijn goed opgeleid en worden regelmatig door de fabrikanten van de verschillende systemen getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Kan een reparatie niet direct worden uitgevoerd, dan kunnen we in overleg besluiten om tijdelijke apparatuur in te zetten. Zo heeft u altijd de zekerheid van een goed werkend systeem!

De service van EZS

EZS Parkeersystemen vindt de service die voor en na de aanleg van het systeem geboden wordt minstens zo belangrijk als de installatie zelf. Want een goede staat van uw systeem verlengt de levensduur en werkt daarmee kostenbesparend. Daarom strekt onze service zich uit van advies en engineering bij de bouw tot trainingen, beheer en volledig onderhoud na de ingebruikname. Wij bieden elke klant een persoonlijk en allround servicepakket. Advies, trainingen, installatie, beheer, preventief onderhoud en reparaties: EZS heeft alles onder één dak.

Advies en engineering

Voor EZS begint de service niet met de installatie van een systeem, maar al veel eerder. Als u dat wilt, schuiven wij aan als u de eerste plannen gaat maken voor de inrichting van een pand, complex, terrein of parkeergarage. Zodat wij al in de ontwerpfase mee kunnen denken over de beste oplossingen. Wij doen desgewenst een locatieonderzoek, maken situatietekeningen en geven u op basis daarvan advies over de inrichting van de toegangscontrole of het betaald parkeren.

Vervolgens kunnen wij de engineering voor u verzorgen; wij geven dan de technische invulling aan het ontwerp door het maken van gedetailleerde plannen voor de bekabeling en dergelijke. Op basis daarvan kan de installatie probleemloos verlopen. Advies, engineering en installatie, EZS kan het allemaal voor u doen.

Een persoonlijk servicepakket

Aangezien elke klant zijn eigen wensen heeft, sluiten we geen twee keer hetzelfde contract af. U kunt zelf bepalen of wij het preventieve onderhoud voor onze rekening nemen, reparaties verrichten, of een combinatie van die twee. Ook bieden wij u een all-in servicepakket, waarbij materiaal- en loonkosten in de prijs zijn inbegrepen. Zo heeft u dus geen enkele zorg meer over het onderhoud van uw systemen. U bepaalt altijd zelf hoe de service wordt geregeld, want bij EZS staat maatwerk voorop.

Doordat wij zoveel belang hechten aan een persoonlijk servicepakket, kennen onze monteurs de geschiedenis en eigenschappen van elke installatie die wij hebben aangelegd. Zo kunnen we u goed op de hoogte houden van de onderhoudsstaat van uw systeem en indien gewenst adviseren over eventuele verbeteringen of aanpassingen.

Onderhoudstraining

Ook als u het onderhoud liever in eigen hand houdt, kunt u bij EZS terecht. Wij kunnen uw personeel voor elk onderdeel van het systeem trainen in de fijne kneepjes, zodat zij systeemdiagnoses en onderhoud zelf kunnen uitvoeren en eventuele storingen zelf kunnen verhelpen.  U bepaalt zelf voor welke systeemonderdelen en onderhoudshandelingen wij de training geven; ook hier draait het voor ons om uw persoonlijke situatie en specifieke wensen.

24 uur per dag paraat

Een acute storing in het parkeersysteem is nooit volledig uit te sluiten en kan in het ergste geval zelfs tot inkomstenderving leiden. EZS weet hoe belangrijk het is dat uw systeem zo snel mogelijk weer functioneert. Daarom staan onze VCA-gecertificeerde monteurs zeven dagen per week paraat om technische problemen zo snel mogelijk op te lossen. Daarbij  worden zij regelmatig door de fabrikanten van de verschillende systemen getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Onze monteurs houden met al hun werkzaamheden rekening met uw persoonlijke wensen. Kan een reparatie niet direct worden uitgevoerd, dan kunnen we in overleg besluiten om tijdelijke apparatuur in te zetten. Zo heeft u altijd de zekerheid van een goed werkend systeem!

Service 1


Over EZS

Over EZS 2

EZS Parkeersystemen uit Beverwijk is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in geautomatiseerde systemen voor parkeren en toegangscontrole.
lees meer

Vooraf betaald parkeren

Vooraf betaald parkeren 2

Het is inmiddels een ingeburgerd straatbeeld: in de meeste steden zijn parkeerautomaten niet meer weg te denken.
lees meer

Achteraf betaald parkeren

Achteraf betaald parkeren 2

EZS Parkeersystemen  levert geavanceerde apparatuur voor parkeergarages en parkeerterreinen.
lees meer

Toegangscontrole

toegangscontrole 2

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de toegangscontrole van gebouwen, bedrijfsterreinen of gehele kantoorcomplexen.
lees meer